QUI SOM?

L’escola Les Moreres és una escola rural que forma part de la ZER (Zona Escolar Rural) El Cep de Sis, és a dir que compartim l’organització i els recursos (humans, materials i pedagògics) amb l’escola de Puigdàlber. 


QUÈ ÉS UNA ESCOLA RURAL?

És un model d’escola que es basa en les tres p: petita, de poble i pública. Parteix de la realitat propera de l’entorn per desenvolupar els aprenentatges dinamitzant, en molts casos, la vida del municipi, sent l’escola un punt de trobada.
L’escola rural, aprofita la diversitat d’edats dels seus alumnes per construir coneixement de forma compartida on tots podem aprendre i ensenyar.


COM ENS ORGANITZEM?


Tenim quatre aules ubicades en dos edificis. En un aulari es troben situades les aules dels més petits, d’educació infantil (P3 i P4), una d'educació infantil i inici de cicle inicial (P5 i 1r). I a l'edifici principal hi trobem dues aules d'educació primària, en una hi ha els alumnes des de 2n i 3r i a l'altre els alumnes de 4t, 5è i 6è. Els mestres tutors realitzen la majoria de matèries a excepció d’Educació Física, d’Educació Musical, d’Educació Especial, que ho realitzen mestres especialistes compartits amb les escoles de la ZER.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada